Όσοι αγαπούν τον παστουρμά θα λατρέψουν αυτές τις μικρές πίτσες που ετοιμάζονται πολύ εύκολα και είναι πλούσιες σε αρώματα και γεύση.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αραδιάζετε τις πίτες σε ένα ρηχό ταψί του φούρνου στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί κουζίνας.
Αλείφετε σε κάθε πίτα από μια κουταλιά κέτσαπ. Προσθέτετε θρυμματισμένο ανθότυρο, ροδέλες πιπεριάς, ψιλοκομμένο παστουρμά, βασιλικό και τέλος κασέρι. Ραντίζετε τις πίτσες με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνετε σε ένα από τα μεσαία ράφια για 4 - 5 λεπτά, μέχρι απλώς να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε τις πίτσες ζεστές, πασπαλισμένες με αλάτι και πιπέρι και διακοσμημένες με φύλλα βασιλικού.
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Αραδιάζετε τις πίτες σε ένα ρηχό ταψί του φούρνου στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί κουζίνας.
Βήμα 2
Αλείφετε σε κάθε πίτα από μια κουταλιά κέτσαπ. Προσθέτετε θρυμματισμένο ανθότυρο, ροδέλες πιπεριάς, ψιλοκομμένο παστουρμά, βασιλικό και τέλος κασέρι. Ραντίζετε τις πίτσες με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνετε σε ένα από τα μεσαία ράφια για 4 - 5 λεπτά, μέχρι απλώς να λιώσει το τυρί. Σερβίρετε τις πίτσες ζεστές, πασπαλισμένες με αλάτι και πιπέρι και διακοσμημένες με φύλλα βασιλικού.