Οι Περουβιανοί την χρησιμοποιούν πολύ συχνά ως συνοδευτικό στα σάντουιτς, κυρίως αυτά που περιέχουν χοιρινό. Το μοσχολέμονο προσθέτει μια μοναδική δροσερή γεύση, που γλυκαίνει το κρεμμύδι και ζωντανεύει το πιάτο.
Υλικά
- 2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες
- 1-2 καυτερές πιπεριές jalapeño, χωρίς κουκούτσια και κομμένες σε πολύ λεπτές λωρίδες
- 1 κουτ. της σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. της σούπας χυμό μοσχολέμονου
- 1 κουτ. της σούπας ξίδι
- αλάτι, πιπέρι