Vegetable,Salad,With,Mayonnaise,In,Eggshell,Shaped,Bowl,,Egg,And
clock icon
15'

Πασχαλινή σαλάτα με κρέμα, βραστά αυγά και λαχανικά

Υλικά

  • 500 γρ. πατάτες βρασμένες και καθαρισμένες
  • 200 γρ. αρακάς βρασμένος
  • 200 γρ. καρότα βρασμένα
  • 100 γρ. αγγούρι τουρσί
  • 200 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
  • 4 αυγά βραστά
  • 35 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 3 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο συσκευασία
  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
  • 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
  • 3 κουτ. σούπας ξίδι
  • 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) ηλιέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Μια ιδιαίτερη, πασχαλινή σαλάτα που μας βοηθά να αξιοποιήσουμε αλλιώς τα βραστά αυγά. Χρησιμοποιούμε ΓΙΩΤΗΣ Crème για ένα πλούσιο, κρεμώδες και δεμένο αποτέλεσμα.

Κόβετε τα καρότα, το αγγούρι, τη γαλοπούλα και τα αυγά σε μικρά κυβάκια.

Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο χτύπημα τον χυμό λεμονιού, το ξίδι, τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε.

Σερβίρετε και εάν επιθυμείτε, γαρνίρετε με φύλλα άνηθου.

Διαδικασία

Βήμα 1

Κόβετε τα καρότα, το αγγούρι, τη γαλοπούλα και τα αυγά σε μικρά κυβάκια.

Βήμα 2

Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο χτύπημα τον χυμό λεμονιού, το ξίδι, τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Βήμα 3

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε.

Βήμα 4

Σερβίρετε και εάν επιθυμείτε, γαρνίρετε με φύλλα άνηθου.