Μια ιδιαίτερη, πασχαλινή σαλάτα που μας βοηθά να αξιοποιήσουμε αλλιώς τα βραστά αυγά. Χρησιμοποιούμε ΓΙΩΤΗΣ Crème για ένα πλούσιο, κρεμώδες και δεμένο αποτέλεσμα.

Υλικά
- 500 γρ. πατάτες βρασμένες και καθαρισμένες
- 200 γρ. αρακάς βρασμένος
- 200 γρ. καρότα βρασμένα
- 100 γρ. αγγούρι τουρσί
- 200 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
- 4 αυγά βραστά
- 35 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 3 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο συσκευασία
- 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
- 3 κουτ. σούπας ξίδι
- 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
- 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) ηλιέλαιο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβετε τα καρότα, το αγγούρι, τη γαλοπούλα και τα αυγά σε μικρά κυβάκια.
Βήμα 2
Ετοιμάζετε το ΓΙΩΤΗΣ Crème σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο χτύπημα τον χυμό λεμονιού, το ξίδι, τη μουστάρδα, το λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύετε.
Βήμα 4
Σερβίρετε και εάν επιθυμείτε, γαρνίρετε με φύλλα άνηθου.