ARMENOBIL

Υλικά

  • 500γρ. παγωτό παρφέ
  • αμύγδαλο καραμελωμένο, ψιλοκομμένο
  • σιρόπι σοκολάτας

Ό,τι πρέπει για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, με φίλους στο σπίτι. Ποιος δεν αγαπά το παγωτό, άλλωστε;

Στρώνετε το παγωτό σε φόρμα μακρόστενη και το πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο καραμελωμένο αμύγδαλο. Το αφήνετε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, κόβετε το παγωτό σε κομμάτια-μερίδες, τις τοποθετείτε σε πιάτα, περιχύνετε με κρύο σιρόπι σοκολάτας και σερβίρετε αμέσως!
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey

Διαδικασία

Βήμα 1

Στρώνετε το παγωτό σε φόρμα μακρόστενη και το πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο καραμελωμένο αμύγδαλο. Το αφήνετε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

Βήμα 2

Όταν θέλετε να σερβίρετε, κόβετε το παγωτό σε κομμάτια-μερίδες, τις τοποθετείτε σε πιάτα, περιχύνετε με κρύο σιρόπι σοκολάτας και σερβίρετε αμέσως!

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey