Ό,τι πρέπει για μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, με φίλους στο σπίτι. Ποιος δεν αγαπά το παγωτό, άλλωστε;
Υλικά
- 500γρ. παγωτό παρφέ
- αμύγδαλο καραμελωμένο, ψιλοκομμένο
- σιρόπι σοκολάτας
Διαδικασία
Βήμα 1
Στρώνετε το παγωτό σε φόρμα μακρόστενη και το πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο καραμελωμένο αμύγδαλο. Το αφήνετε στην κατάψυξη να παγώσει καλά.Βήμα 2
Όταν θέλετε να σερβίρετε, κόβετε το παγωτό σε κομμάτια-μερίδες, τις τοποθετείτε σε πιάτα, περιχύνετε με κρύο σιρόπι σοκολάτας και σερβίρετε αμέσως!Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Elena Jeffrey