Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
1:15'
Σουπιές κρασάτες με πράσινες ελιές
1:45'
Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
60'
Καλαμαράκια με σάλτσα ντομάτας, ούζο και ρύζι
45'
Καλαμαράκια γεμιστά με αρωματικά
2:0'
Χταπόδι με ελιές
1:45'
Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι και κουκουνάρι
2:0'
Χταπόδι κρασάτο
Ένα
χταπόδι
που πρώτα μαγειρεύεται στο ζουμί του και μετά με κρασί, ξύδι και μυρωδικά.
Πισω