Ένα από τα πιο κλασικά πιάτα της ασιατικής κουζίνας, που θα σας αρέσει πολύ.
Σε ένα ποτήρι ανακατεύετε τη σάλτσα σόγιας, τον κόλιανδρο, το μέλι και την κέτσαπ και τα αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά. Τα τηγανίζετε σαν ομελέτα και στην συνέχεια, την κόβετε σε μικρά κομματάκια και την αφήνετε στην άκρη.
Θρυμματίζετε τα φιστίκια στο μούλτι και ετοιμάζετε τα
νουντλς, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρίχνετε σε wok το ηλιέλαιο και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τα νουντλς, την ομελέτα, τα φιστίκια και τη σάλτσα και ανακατεύετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα ποτήρι ανακατεύετε τη σάλτσα σόγιας, τον κόλιανδρο, το μέλι και την κέτσαπ και τα αφήνετε στην άκρη.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά. Τα τηγανίζετε σαν ομελέτα και στην συνέχεια, την κόβετε σε μικρά κομματάκια και την αφήνετε στην άκρη.
Βήμα 3
Θρυμματίζετε τα φιστίκια στο μούλτι και ετοιμάζετε τα
νουντλς, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 4
Ρίχνετε σε wok το ηλιέλαιο και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τα νουντλς, την ομελέτα, τα φιστίκια και τη σάλτσα και ανακατεύετε.