Το ωραιότερο μοσχάρι που θα έχεις φτιάξει! Tα παιδιά θα το λατρέψουν!
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι.
Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά.
Σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα.
Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά.
Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι.
Βήμα 2
Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά.
Βήμα 3
Σβήνετε με το κρασί.
Βήμα 4
Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.
Βήμα 5
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα.
Βήμα 6
Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά.
Βήμα 7
Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.