Κιμάς χωρίς ντομάτα; Κι όμως γίνεται! Και τα παιδιά τον λατρεύουν!
Σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Ρίχνετε μέσα τον κιμά και τον μαγειρεύετε μέχρι να μην βλέπετε ροζ κομματάκια.
Προσθέτετε τα καρότα και τα κολοκυθάκια και ανακατεύετε για 3-4 λεπτά.
Ρίχνετε το ζωμό, τη Worcester sauce και το πιπέρι και τα μαγειρεύετε μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βήμα 2
Ρίχνετε μέσα τον κιμά και τον μαγειρεύετε μέχρι να μην βλέπετε ροζ κομματάκια.
Βήμα 3
Προσθέτετε τα καρότα και τα κολοκυθάκια και ανακατεύετε για 3-4 λεπτά.
Βήμα 4
Ρίχνετε το ζωμό, τη Worcester sauce και το πιπέρι και τα μαγειρεύετε μέχρι να ρουφήξουν τα ζουμιά τους.