Σας έμεινε κοτόπουλο ψητό από την προηγούμενη; Θα το κάνετε μια πλούσια μακαρονάδα με χρωματιστές πιπεριές και μπόλικη τριμμένη μοτσαρέλα.
Υλικά
- ½ κοτόπουλο ψητό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 200γρ. μοτσαρέλα τριμμένη για πίτσα
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ¾ του πακέτου πέννες
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζετε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
Βήμα 2
Στο μεταξύ ξεκοκαλίζετε το ψητό κοτόπουλο, κόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες και το κρεμμύδι σε φέτες.
Βήμα 3
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές, αλατίζετε και σοτάρετε. Όταν μαλακώσουν τα λαχανικά προσθέτετε το κοτόπουλο και ανακατεύετε.
Βήμα 4
Μόλις είναι έτοιμες οι πέννες τις βάζετε και αυτές στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο και τις πιπεριές, προσθέτετε τη μοτσαρέλα και το μαϊντανό, ανακατεύετε και σερβίρετε.