Αν θέλετε να απολαύσετε ένα εύκολο γλυκάκι στο πι και φι, αυτή η πρόταση θα σάς ενθουσιάσει!
Υλικά
- 5 κουτ. σούπας τυρί κρέμα
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
- 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- 8 μαρεγκάκια ροζ έτοιμα, σπασμένα σε 3-4 κομμάτια το καθένα
- 8 λουκούμια τριαντάφυλλο, σε κυβάκια
- σποράκια από 1 μικρό ρόδι ώριμο
- ½ φλιτζάνι πετιμέζι ροδιού (σε καταστήματα με βιολογικά ή ποιοτικά ελληνικά προϊόντα)
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα μπολ αφρατεύετε με ένα αβγοδάρτη το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτετε και το γιαούρτι και αναμειγνύετε απαλά.Βήμα 2
Παίρνετε τέσσερα ποτήρια σωλήνες και στήνετε τα γλυκάκια σας: Βάζετε εναλλάξ στα ποτήρια από μικρή ποσότητα κάθε φορά από μαρέγκες, κρέμα τυριού, λουκούμια, ρόδια, μαρέγκες, κρέμα, λουκούμια, ρόδια. Τέλος, περιχύνετε με το πετιμέζι ροδιού και σερβίρετε αμέσως.Φωτογραφία-Food Styling: Αντωνία Κατή