Μπισκοτάκια που μοσχοβολούν μπαχαρικά! Η Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ τα κάνει ακόμη πιο λαχταριστά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170οC.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με την Καστανή Ζάχαρη Fytro, τη βανίλια και το αβγό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, την κανέλα και το γαρίφαλο και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε μία μαλακή ζύμη.
Προσθέτετε στη ζύμη την Κουβερτούρα σε Σταγόνες και ζυμώνετε καλά. Πλάθετε δύο μπαστούνια με τη ζύμη και τα αφήνετε στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για μία ώρα.
Κόβετε τη ζύμη σε φέτες πάχους όσο μικρό δάχτυλο και τις αραδιάζετε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους. Βάζετε το ταψί στον φούρνο και ψήνετε για 12-15 λεπτά.
Βγάζετε τα μπισκότα από τον φούρνο και τα αφήνετε για 10 λεπτά να κρυώσουν πριν σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170οC.
Βήμα 2
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με την Καστανή Ζάχαρη Fytro, τη βανίλια και το αβγό μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, την κανέλα και το γαρίφαλο και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να έχετε μία μαλακή ζύμη.
Βήμα 3
Προσθέτετε στη ζύμη την Κουβερτούρα σε Σταγόνες και ζυμώνετε καλά. Πλάθετε δύο μπαστούνια με τη ζύμη και τα αφήνετε στο ψυγείο τυλιγμένα σε σελοφάν για μία ώρα.
Βήμα 4
Κόβετε τη ζύμη σε φέτες πάχους όσο μικρό δάχτυλο και τις αραδιάζετε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους. Βάζετε το ταψί στον φούρνο και ψήνετε για 12-15 λεπτά.
Βήμα 5
Βγάζετε τα μπισκότα από τον φούρνο και τα αφήνετε για 10 λεπτά να κρυώσουν πριν σερβίρετε.