Ένα από τα πιο ευέλικτα υλικά σε πιάτο που μόνο του είναι εξαιρετικός μεζές ενώ με ρύζι ή πατάτες, γίνεται ένα ωραίο κυρίως.
Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε το κοτόπουλο αφού πρώτα το αλατοπιπερώσετε και το πασπαλίσετε με αλεύρι. Αφού το ροδίσετε από όλες τις πλευρές το ακουμπάτε σε πιάτο.
Προσθέτετε στο λάδι τις πιπεριές, τα πιπέρια και το σκόρδο. Αλατίζετε και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και ξαναρίχνετε το κοτόπουλο στο τηγάνι.
Προσθέτετε τα ντοματίνια και μαγειρεύετε για 4-5 λεπτά ακόμη. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και βράζετε λίγο ακόμη να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό πασπαλισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό, συνοδεύοντας με ρύζι basmati.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε το κοτόπουλο αφού πρώτα το αλατοπιπερώσετε και το πασπαλίσετε με αλεύρι. Αφού το ροδίσετε από όλες τις πλευρές το ακουμπάτε σε πιάτο.
Βήμα 2
Προσθέτετε στο λάδι τις πιπεριές, τα πιπέρια και το σκόρδο. Αλατίζετε και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές και ξαναρίχνετε το κοτόπουλο στο τηγάνι.
Βήμα 3
Προσθέτετε τα ντοματίνια και μαγειρεύετε για 4-5 λεπτά ακόμη. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και βράζετε λίγο ακόμη να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 4
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό πασπαλισμένο με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό, συνοδεύοντας με ρύζι basmati.