Το κατσικάκι δένει όμορφα με τα σπαράγγια και τα μυρωδικά, σε ένα πλούσιο μαγειρευτό φαγητό κατσαρόλας, που θα απολαύσετε στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας τραπέζια.
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κατσικάκι με τον κόλιανδρο και το σκόρδο σε δυνατή φωτιά. Πασπαλίζετε με το αλεύρι.
Ρίχνετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.
Χαμηλώνετε τη φωτιά, αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε και σιγομαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά το κρέας.
Προσθέτετε τα σπαράγγια με τον άνηθο, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και μαγειρεύετε για άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρετε το φαγητό αφού το αφήσετε πρώτα να γίνει χλιαρό.
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κατσικάκι με τον κόλιανδρο και το σκόρδο σε δυνατή φωτιά. Πασπαλίζετε με το αλεύρι.
Βήμα 2
Ρίχνετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.
Βήμα 3
Χαμηλώνετε τη φωτιά, αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε και σιγομαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει πολύ καλά το κρέας.
Βήμα 4
Προσθέτετε τα σπαράγγια με τον άνηθο, το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και μαγειρεύετε για άλλα 5 λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίρετε το φαγητό αφού το αφήσετε πρώτα να γίνει χλιαρό.