Και όμως, μπορείτε να φτιάξετε το αγαπημένο σας γαλοτύρι στο σπίτι, πολύ πιο εύκολα από ό,τι ίσως φαντάζεστε.
Βάζετε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Ανακατεύετε και το σκεπάζετε.
Αφήνετε στο ψυγείο για 1 εβδομάδα και το ανακατεύετε καθημερινά.
Μετά τη 1 εβδομάδα το γαλοτύρι σας είναι έτοιμο. Το σερβίρετε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με ρίγανη και ελαιόλαδο ή πάνω σε οποιαδήποτε σαλάτα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο. Ανακατεύετε και το σκεπάζετε.
Βήμα 2
Αφήνετε στο ψυγείο για 1 εβδομάδα και το ανακατεύετε καθημερινά.
Βήμα 3
Μετά τη 1 εβδομάδα το γαλοτύρι σας είναι έτοιμο. Το σερβίρετε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με ρίγανη και ελαιόλαδο ή πάνω σε οποιαδήποτε σαλάτα.