Η συνταγή είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα τόσο γευστικό που θα φτιάξεις ένα για το παιδί και δύο για εσένα! Ένα «γαλλικό» πρωινό, το οποίο και υγιεινό είναι (ειδικά αν χρησιμοποιήσεις ψωμί ολικής άλεσης), και σε κάνει να νιώθεις σαν γαλλίδα σεφ μέσα στην κουζίνα σου.
Λιώνετε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
Χτυπάτε τα αβγά σε βαθύ πιάτο. Προσθέτετε τις μπανάνες και την κανέλα και ανακατεύετε.
Βουτάτε το ψωμί μέσα στο μίγμα και το γυρίζετε και από τις δύο πλευρές (όχι πάνω από 30'' για να μη μουλιάσει πολύ).
Ρίχνετε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο βούτυρο, το απλώνετε με πινέλο και σε μέτρια (προς δυνατή) φωτιά ψήνετε το ψωμί μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.
Διαδικασία
Βήμα 1
Λιώνετε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
Βήμα 2
Χτυπάτε τα αβγά σε βαθύ πιάτο. Προσθέτετε τις μπανάνες και την κανέλα και ανακατεύετε.
Βήμα 3
Βουτάτε το ψωμί μέσα στο μίγμα και το γυρίζετε και από τις δύο πλευρές (όχι πάνω από 30'' για να μη μουλιάσει πολύ).
Βήμα 4
Ρίχνετε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο βούτυρο, το απλώνετε με πινέλο και σε μέτρια (προς δυνατή) φωτιά ψήνετε το ψωμί μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.