Όσο εύκολο είναι για εσάς να φτιάξετε αυτά τα σοκολατάκια με Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ, άλλο τόσο θα είναι και για τους καλεσμένους σας να αδειάσουν τις φοντανιέρες!
Βάζετε την Κουβερτούρα, το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο σε κατσαρολάκι πάνω σε χαμηλή φωτιά να λιώσουν όλα μαζί και ανακατεύετε καλά με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Τραβάτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτετε τα ψημένα καρύδια. Ανακατεύετε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στρώνετε με πλαστική μεμβράνη ένα ταψάκι διαστάσεων 25x25εκ. και αφού κρυώσει το μίγμα της σοκολάτας το αδειάζετε μέσα στο ταψί. Ισιώνετε την επιφάνεια με κουτάλι και σκεπάζετε με μεμβράνη. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για ένα δίωρο τουλάχιστον να σταθεροποιηθεί.
Ύστερα αφαιρείτε τη μεμβράνη και αναποδογυρίζετε το συμπαγές πλέον μίγμα στον πάγκο σας. Με κοφτερό μαχαίρι κόβετε κυβάκια και μεταφέρετε τα σοκολατάκια σε φοντανιέρα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε την Κουβερτούρα, το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο σε κατσαρολάκι πάνω σε χαμηλή φωτιά να λιώσουν όλα μαζί και ανακατεύετε καλά με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βήμα 2
Τραβάτε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτετε τα ψημένα καρύδια. Ανακατεύετε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 3
Στρώνετε με πλαστική μεμβράνη ένα ταψάκι διαστάσεων 25x25εκ. και αφού κρυώσει το μίγμα της σοκολάτας το αδειάζετε μέσα στο ταψί. Ισιώνετε την επιφάνεια με κουτάλι και σκεπάζετε με μεμβράνη. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για ένα δίωρο τουλάχιστον να σταθεροποιηθεί.
Βήμα 4
Ύστερα αφαιρείτε τη μεμβράνη και αναποδογυρίζετε το συμπαγές πλέον μίγμα στον πάγκο σας. Με κοφτερό μαχαίρι κόβετε κυβάκια και μεταφέρετε τα σοκολατάκια σε φοντανιέρα.