Εξαιρετικά αναζωογονητικός, γευστικός και κατακόκκινος χυμός, γεμάτος από άρωμα πιπεριάς και πορτοκάλι…
Υλικά
- 300γρ. πιπεριές Φλωρίνης κομμένες
- 2 αχλάδια χωρίς κουκούτσια
- 300γρ. χυμό πορτοκάλι
- χυμό από ½ λεμόνι
- 1 πρέζα αλάτι
- παγάκια
- 6 λεπτές φέτες αχλάδι με τη φλούδα
- 2 κορυφές δυόσμου
Για το χυμό
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε στον αποχυμωτή τις πιπεριές και το αχλάδι και τα κάνετε χυμό, ενώ τελευταία στιγμή ρίχνετε το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι και το αλάτι.Βήμα 2
Μοιράζετε το χυμό σε δύο ποτήρια με παγάκια, τοποθετείτε τρεις φέτες αχλάδι σε κάθε ποτήρι, από μια κορυφή δυόσμου και σερβίρετε.Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη-Food Styling: Αντωνία Κατή