xymos-me-piperies-florinis-axladi-k-portokali-IMG_0072
clock icon
20'

Χυμός με πιπεριές Φλωρίνης, αχλάδι και πορτοκάλι

Υλικά

    Για το χυμό

  • 300γρ. πιπεριές Φλωρίνης κομμένες
  • 2 αχλάδια χωρίς κουκούτσια
  • 300γρ. χυμό πορτοκάλι
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Για το σερβίρισμα

  • παγάκια
  • 6 λεπτές φέτες αχλάδι με τη φλούδα
  • 2 κορυφές δυόσμου

Εξαιρετικά αναζωογονητικός, γευστικός και κατακόκκινος χυμός, γεμάτος από άρωμα πιπεριάς και πορτοκάλι…

Βάζετε στον αποχυμωτή τις πιπεριές και το αχλάδι και τα κάνετε χυμό, ενώ τελευταία στιγμή ρίχνετε το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι και το αλάτι.
Μοιράζετε το χυμό σε δύο ποτήρια με παγάκια, τοποθετείτε τρεις φέτες αχλάδι σε κάθε ποτήρι, από μια κορυφή δυόσμου και σερβίρετε.
Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη-Food Styling: Αντωνία Κατή

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζετε στον αποχυμωτή τις πιπεριές και το αχλάδι και τα κάνετε χυμό, ενώ τελευταία στιγμή ρίχνετε το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμόνι και το αλάτι.

Βήμα 2

Μοιράζετε το χυμό σε δύο ποτήρια με παγάκια, τοποθετείτε τρεις φέτες αχλάδι σε κάθε ποτήρι, από μια κορυφή δυόσμου και σερβίρετε.

Φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη-Food Styling: Αντωνία Κατή