gia ton xumo mono
clock icon
10'

Χυμός με κολοκύθα, μανταρίνι, καρότο και μοσχοκάρυδο

Υλικά

    Για τον χυμό

  • 500γρ. κολοκύθα καθαρισμένη, σε κομμάτια
  • 4 μεγάλα καρότα πλυμένα καλά, με κομμένες τις άκρες
  • 6 μανταρίνια κλημεντίνες ξεφλουδισμένα
  • 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • Για το σερβίρισμα

  • πάγο
  • 1 κουτ. σούπας σπόρους κολοκύθας
  • λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο

Tips

  • Δεν βάζετε την κολοκύθα και τα καρότα στον μπλέντερ γιατί είναι σκληρά λαχανικά και δεν θα έχετε το όμορφο αποτέλεσμα του αποχυμωτή.
  • Καλό είναι να αφήσετε τον χυμό για 30 λεπτά στο ψυγείο πριν σερβίρετε, να ενωθούν τα αρώματά του.

Ένας δροσερός χυμός γεμάτος βιταμίνες, που σας γεμίζει ενέργεια πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Βάζετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και τα κάνετε χυμό.
Βάζετε πάγο σε τέσσερα ποτήρια, μοιράζετε τον χυμό, πασπαλίζετε με τους σπόρους και το μοσχοκάρυδο και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή και τα κάνετε χυμό.

Βήμα 2

Βάζετε πάγο σε τέσσερα ποτήρια, μοιράζετε τον χυμό, πασπαλίζετε με τους σπόρους και το μοσχοκάρυδο και σερβίρετε αμέσως.

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος - Food Styling: Tina Webb