Μια απολαυστική συνταγή που τα παιδιά θα λατρέψουν!
Βράζετε τα ρεβίθια για 1 ώρα περίπου.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
Απλώνετε σε ένα μικρό ταψάκι ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ρίχνετε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή σε μούλτι) σιγά σιγά όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας και τα πολτοποιείτε.
Προσθέτετε μέσα τα 80 γρ. σοκολάτας και τα ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Απλώνετε τη ζύμη μας στο ταψάκι και πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα 20γρ. σταγόνων σοκολάτας.
Ψήνετε για 20-25 λεπτά (κάνετε το τεστ της οδοντογλυφίδας).
Το αφήνετε να κρυώσει, το κόβετε και το σερβίρετε.
Διαδικασία
Βήμα 1
Βράζετε τα ρεβίθια για 1 ώρα περίπου.
Βήμα 2
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
Βήμα 3
Απλώνετε σε ένα μικρό ταψάκι ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Βήμα 4
Ρίχνετε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή σε μούλτι) σιγά σιγά όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας και τα πολτοποιείτε.
Βήμα 5
Προσθέτετε μέσα τα 80 γρ. σοκολάτας και τα ανακατεύετε με ένα κουτάλι.
Βήμα 6
Απλώνετε τη ζύμη μας στο ταψάκι και πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα 20γρ. σταγόνων σοκολάτας.
Βήμα 7
Ψήνετε για 20-25 λεπτά (κάνετε το τεστ της οδοντογλυφίδας).
Βήμα 8
Το αφήνετε να κρυώσει, το κόβετε και το σερβίρετε.