Αυτά τα μπισκοτάκια κλέβουν καρδιές! Τα ετοιμάζετε με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και δεν χρειάζονται ούτε μίξερ, τόσο εύκολα!
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC στον αέρα και στρώνετε με χαρτί ψησίματος ένα επίπεδο ταψάκι.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με την άχνη ζάχαρη, το τριμμένο καρύδι και τις βανιλίνες. Ύστερα προσθέτετε το βούτυρο κι αρχίζετε να ανακατεύετε τα υλικά με τις άκρες των δακτύλων σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.
Ζυμώνετε γρήγορα τη ζύμη να γίνει συμπαγής, τη χωρίζετε στη μέση και την πλάθετε σε 2 μπάλες που αφήνετε στο ψυγείο τυλιγμένες σε πλαστική μεμβράνη για 15 λεπτά.
Ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και την κόβετε με κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς ή άλλο της επιλογής σας.
Τα αραδιάζετε στο ταψάκι που ετοιμάσατε και ψήνετε τα μπισκοτάκια σας στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα απαλό μπεζ χρώμα.
Αφήνετε τα μπισκοτάκια να κρυώσουν και να γίνουν τραγανά γιατί αν προσπαθήσετε να τα ξεκολλήσετε νωρίτερα θα σας διαλυθούν και τα μεταφέρετε σε δοχείο αποθήκευσης.
Διαδικασία
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC στον αέρα και στρώνετε με χαρτί ψησίματος ένα επίπεδο ταψάκι.
Βήμα 2
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με την άχνη ζάχαρη, το τριμμένο καρύδι και τις βανιλίνες. Ύστερα προσθέτετε το βούτυρο κι αρχίζετε να ανακατεύετε τα υλικά με τις άκρες των δακτύλων σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.
Βήμα 3
Ζυμώνετε γρήγορα τη ζύμη να γίνει συμπαγής, τη χωρίζετε στη μέση και την πλάθετε σε 2 μπάλες που αφήνετε στο ψυγείο τυλιγμένες σε πλαστική μεμβράνη για 15 λεπτά.
Βήμα 4
Ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο και την κόβετε με κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς ή άλλο της επιλογής σας.
Βήμα 5
Τα αραδιάζετε στο ταψάκι που ετοιμάσατε και ψήνετε τα μπισκοτάκια σας στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα απαλό μπεζ χρώμα.
Βήμα 6
Αφήνετε τα μπισκοτάκια να κρυώσουν και να γίνουν τραγανά γιατί αν προσπαθήσετε να τα ξεκολλήσετε νωρίτερα θα σας διαλυθούν και τα μεταφέρετε σε δοχείο αποθήκευσης.