Μια νόστιμη σαλάτα με Αβγά Βλαχάκη, που μπορεί να σταθεί άνετα και σε ένα γιορτινό τραπέζι.

Υλικά
- 4 Αβγά Βλαχάκη, βρασμένα σφιχτά
- 4 ραπανάκια πλυμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 - 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα μαζί με το τρυφερό πράσινο μέρος
- 3 - 4 κλαδάκια άνηθο ψιλοκομμένα
- αλάτι, πιπέρι λευκό
- ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. σούπας γιαούρτι
- αλάτι, πιπέρι λευκό