Ένα πολύ γευστικό ορεκτικό ή συνοδευτικό για το κρασί σας, με πικάντικη γέμιση, που φτιάχνετε εύκολα με Αβγά Βλαχάκη.
Κόβετε τα αβγά στη μέση και τα αραδιάζετε σε πιατέλα.
Μέσα σε ένα μπολ.ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το γουασάμπι ή περισσότερο αν επιθυμείτε και ανάλογο αλάτι και πιπέρι.
Μοιράζετε από μια κουταλιά τυρί κρέμα πάνω από κάθε κομμένο αβγό. Διακοσμείτε με κομματάκια σολομού, πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή ολόκληρα φυλλαράκια και σερβίρετε αμέσως.
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβετε τα αβγά στη μέση και τα αραδιάζετε σε πιατέλα.
Βήμα 2
Μέσα σε ένα μπολ.ανακατεύετε το τυρί κρέμα με το γουασάμπι ή περισσότερο αν επιθυμείτε και ανάλογο αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Μοιράζετε από μια κουταλιά τυρί κρέμα πάνω από κάθε κομμένο αβγό. Διακοσμείτε με κομματάκια σολομού, πασπαλίζετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή ολόκληρα φυλλαράκια και σερβίρετε αμέσως.