Λατρεύουμε τους ουζομεζέδες, όπως αυτή η εξαιρετική τσιροσαλάτα που θα φτιάξετε ταχύτατα!

Υλικά
- 6 τσίρους καπνιστούς
- ½ ματσάκι άνηθο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο
- λίγο ξίδι
Διαδικασία
Βήμα 1
Πλένετε τους τσίρους, τους στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τους κόβετε κατά μήκος.Βήμα 2
Τους απλώνετε σε πιατελίτσα περιχύνοντας με ελαιόλαδο, λίγο ξίδι και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε αμέσως.Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey