tsirosalata me tyri saganaki kai anitho
clock icon
10'

Τσιροσαλάτα με άνηθο

Υλικά

  • 6 τσίρους καπνιστούς
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • λίγο ξίδι

Λατρεύουμε τους ουζομεζέδες, όπως αυτή η εξαιρετική τσιροσαλάτα που θα φτιάξετε ταχύτατα!

Πλένετε τους τσίρους, τους στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τους κόβετε κατά μήκος.
Τους απλώνετε σε πιατελίτσα περιχύνοντας με ελαιόλαδο, λίγο ξίδι και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε αμέσως.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένετε τους τσίρους, τους στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τους κόβετε κατά μήκος.

Βήμα 2

Τους απλώνετε σε πιατελίτσα περιχύνοντας με ελαιόλαδο, λίγο ξίδι και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρετε αμέσως.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food Styling: Elena Jeffrey