Πανεύκολη και πεντανόστιμη! Γίνεται τόσο γρήγορα που σχεδόν δεν θα καταλάβετε πότε κιόλας την ετοιμάσατε. Αν βάλετε και το ζαχαρούχο γάλα από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο να είναι κι αυτό κρύο όπως η κρέμα γάλακτος, θα ελαττώσετε κι άλλο το χρόνο προετοιμασίας της. Φτιάξτε τη σήμερα κιόλας και θα με θυμηθείτε…
Υλικά
- 1 κονσέρβα γάλα ζαχαρούχο
- 400ml κρέμα γάλακτος
- 150ml χυμό λεμονιού
- ξύσμα από 2 λεμόνια
- μπισκότα amaretti ή άλλα της επιλογής σας
- μερικές φράουλες φρέσκες ή μαρμελάδα φράουλας
Για τη μους
Για τη διακόσμηση
Tips
- Για να μη χάσετε ούτε σταγόνα από από τα αιθέρια έλαια που έχει το ξύσμα του λεμονιού, μπορείτε να ξύσετε το λεμόνι σε ένα πιατάκι που έχετε βάλει ζάχαρη.
- Για τη διακόσμηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά γλυκό κουταλιού φράουλα, μαρμελάδα λεμόνι ή ξύσμα λεμόνι.