Χθες, όπως και κάθε Τετάρτη, κάναμε το καθιερωμένο μας δημοψήφισμα στο Viber. Αυτή τη φορά, αφορούσε στην Κυριακή του Πάσχα και το τι επιλέγουν να μαγειρέψουν οι αναγνώστες μας.
Ρωτήσαμε λοιπόν, τι προτιμάτε για το Πασχαλινό τραπέζι. Αρνί ή κατσικάκι;
Και νικητής ήταν… το κατσικάκι!
Συγκέντρωσε περίπου 1.500 ψήφους, ενώ το αρνί κάτι λιγότερο από 1.000.
Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς τρεις πασχαλινές συνταγές με πρωταγωνιστή το κατσικάκι, σε περίπτωση που φέτος, θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό, εκτός της καθιερωμένης σούβλας.
Κατσικίσια πλάτη γεμιστή
Γεμίζετε το πασχαλινό κατσικάκι, το ράβετε, το σιγοψήνετε και περιμένετε υπομονετικά να το απολαύσετε αφού τσουγκρίσετε τα αβγά σας.
Κατσικίσιο μπουτάκι πασχαλινό στη λαδόκολλα
Δεν έχετε σκοπό να στήσετε σούβλες το Πάσχα; Κανένα πρόβλημα! Αυτή η συνταγή για κατσικάκι στο φούρνο θα κλέψει τις γευστικές εντυπώσεις στο πασχαλινό τραπέζι.
Παραδοσιακή Σαμιώτικη κατσικίσια πλάτη γεμιστή
Ο Λάμπρος Βακιάρος μας δίνει μια παραδοσιακή, πασχαλινή συνταγή της Σάμου, που θέλει το κατσικάκι να μπαίνει γεμιστό στο φούρνο.
Δείτε επίσης:
Ποιες νηστίσιμες συνταγές προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;
Tι τρώνε για πρωινό οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;
Ποια είναι η αγαπημένη οσπριοσαλάτα των αναγνωστών του Olivemagazine.gr;