Οι σταφίδες βρίσκονται στην κορυφή των αντιοξειδωτικών τροφών ασκώντας θετική επίδραση σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού μας. Έχω δοκιμάσει πολλές σουλτανίνες, αλλά αυτή η κρητικιά είναι πραγματικά ξεχωριστή.

Τόσο ζουμερή, αρωματική και χορταστική σταφίδα δεν έχω δοκιμάσει και πολλές φορές. Μόλις άνοιξα τη συσκευασία και μάσησα την πρώτη ρόγα ένιωσα λες κι έτρωγα γλυκό κουταλιού σταφύλι, φτιαγμένο από μαστόρισσα του είδους. Παρασκευάζεται από το Κτήμα Βότρυς στην Κρήτη. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της το 2011 με έδρα τις Κάτω Ασίτες Ηρακλείου με σκοπό να αξιοποιήσει τους αμπελώνες της οικογένειας Γιαννακάκη και την παραγωγή ποιοτικής σταφίδας. Η περιοχή βρίσκεται στην «καρδιά» του ορεινού Μαλεβιζίου, πολύ γνωστού για τους αμπελώνες του από τη μινωική εποχή, αφού εκεί παρήγαγαν τη φημισμένη Μαλβαζία, το περίφημο κρασί του βασιλιά Μίνωα.

Το προϊόν θα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Πληροφορίες: 2810 861109, www.votris.gr

SOYLTANINA_olivemagazine.gr