Η πιο πρόσφατη γαστρονομική άφιξη στην Κηφισιά είναι το το all-day dining concept εστιατόριο Nobilis, που ξεκίνησε να στρώνει τραπέζια από τις 17 Μαΐου στο ξενοδοχείο SAY στο Κεφαλάρι.

Το Nobilis, έφτασε υποσχόμενο να προσθέσει «a true feeling of Nobility» ή αλλιώς αριστοκρατική αίσθηση στην περιοχή. Δεν το έχουμε επισκεφθεί ακόμη για να το διαπιστώσουμε από κοντά, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το μενού του υπογράφει η σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη, δίνοντας έμφαση στην ελληνική μαγειρική παράδοση και τη μεσογειακή φιλοσοφία.

Και μιας και έχουμε να κάνουμε με ένα all day concept, οι πόρτες του Nobilis ανοίγουν από τις 7 το πρωί, με πρωινό μπουφέ και στη συνέχεια σειρά έχει το à la carte μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Στο μενού, που σερβίρεται στην Garden Brasserie, ένα εσωτερικό αίθριο με θέα στον κήπο δηλαδή, περιλαμβάνονται επιλογές σε ελαφριά πιάτα, σαλάτες, πίτες, καφές, οργανικό τσάι βοτάνων και κρασί.

Για τις καλοκαιρινές βραδιές υπάρχει και η επιλογή του Roof Top Bar, στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, για ποτό, κοκτέιλ ή κρασί, που μπορούν να συνοδευτούν από deli-style πιάτα.

Θα επιστρέψουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα…

info
Νobilis, ξενοδοχείο SAY, Χαριλάου Τρικούπη 67, Κεφαλάρι, τηλ. 210 2201700.

Δείτε επίσης:
Το Brio αποκτά δύο νέες -bistro- διευθύνσεις στα βόρεια

The Atrium of Alexander’s Lounge: ένας μυστικός κήπος στο κέντρο της πόλης

Το CTC του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη σε νέο χώρο στον Κεραμεικό