Το γνωστό στέκι της Αγησιλάου φορά τα καλοκαιρινά του και μετακομίζει στο Beach house Antiparos για την ερχόμενη σεζόν.
Ο σεφ Marko Rossi βάζει κι εδώ το χεράκι του και δημιουργεί ένα μενού με ανάλαφρο χαρακτήρα και μπόλικο ελληνικό στοιχείο. Τις εντυπώσεις κλέβουν υπέροχα πλατό με κυκλαδίτικα τυριά, ο ψητός τόνος με τσιπς και σοτέ παντζάρια, τα γεμιστά με μυζήθρα, σπανάκι και δυόσμο πράσινα ραβιόλια, αλλά και πιάτα για αμετανόητους κρεατοφάγους, όπως η ζουμερή hanger steak με θυμάρι, τυρί Σαν Μιχάλη, άγρια ρόκα και λάδι τρούφας.
Στο Απάντημα, σε μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, θα απολαμβάνουμε, όμως και παραθαλάσσιο brunch από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Σα να λέμε στραπατσάδα με ντομάτα, φέτα και βασιλικό, αβγά benedict με τηνιακή λούζα και σάλτσα ολαντέζ σε φρυγανισμένο ψωμάκι γλυκάνισου, πληθωρικά burgers, λαχταριστές τηγανίτες και άλλα νόστιμα και καλά.
H «on the beach» εμπειρία συμπληρώνεται από δροσερά καλοκαιρινά cocktails που επιμελείται η ομάδα του Nixon. Θα τα πούμε εκεί!
info
Παραλία Απάντημα, Αντίπαρος, τηλ. 2840 64000, http://beachhouseantiparos.com
Opening: Παρασκευή 29 Μαΐου.