Το Bios.Home Kitchen και η Γωγώ Δελογιάννη μας συστήνουν την «Taverna at Bios», που θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι στον πρώτο όροφο της Πειραιώς 84.
Το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios φέρνει στην Αθήνα μερικά από τα πιο γνήσια προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου, και μαζί τους φτιάχνει κλασικά και αγαπημένα ελληνικά πιάτα. Κεφτεδάκια, τυρί, πατάτες και άλλα πολλά, με την υπογραφή της Γωγώς Δελογιάννη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο περυσινό Master Chef.
info
Σαλαμίνος 13 &Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα, τηλ. 210 3425335.
Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη – Παρασκευή: 19:00-1:00, Σάββατο – Κυριακή: 13:00-1:00.