Είναι από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Η ελληνική εκδοχή του κυκλοφορεί την τελευταία Κυριακή του μήνα μαζί με το Πρώτο Θέμα και φιλοξενεί συνταγές και θέματα από διάσημους σεφ. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και μας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».
Το Οlive Μαΐου μοσχοβολάει Άνοιξη και μας ανοίγει την όρεξη για νόστιμα μαγειρέματα!
* Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει όσπρια συνδυασμένα με λαχανικά και
μυρωδικά όπως ακριβώς τα θέλει η Άνοιξη.
* Η Ελένη Ψυχούλη μας μαθαίνει τα μυστικά του αβγού και προτείνει τις
καλύτερες συνταγές του.
* Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει αγκινάρες, κουκιά και τουρλού στο φούρνο και
μας μαθαίνει τα μυστικά των αμπελόφυλλων για να φτιάξουμε λαχταριστά
ντολμαδάκια.
* Ο Ανδρέας Λαγός τυλίγει ρολά και ρολάκια, αλμυρά και γλυκά να γλύφεις τα
δάχτυλά σου.
* Η Ιωάννα Σταμούλου μονομαχεί για το κέικ για τη γιορτή της μητέρας και …
* Ο Ηλίας Μαμαλάκης σερβίρει φλογέρες μπριάμ, κοτόπουλο γεμιστό με
αρωματικά χόρτα και χαλβά σοκολατένιο με αχλάδια.
Ακόμα, συνταγές με τυριά, σοκολατένια γλυκά αλλά και light προτάσεις για
όσους προσέχουν τη διατροφή τους.
Πού αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!
Μην το χάσετε!