Είναι από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Η ελληνική εκδοχή του κυκλοφορεί την τελευταία Κυριακή του μήνα μαζί με το Πρώτο Θέμα και φιλοξενεί συνταγές και θέματα από διάσημους σεφ. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Ελένη Ψυχούλη, ο Ανδρέας Λαγός, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και μας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά».

Το Οlive Μαΐου μοσχοβολάει Άνοιξη και μας ανοίγει την όρεξη για νόστιμα μαγειρέματα!

* Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει όσπρια συνδυασμένα με λαχανικά και
μυρωδικά όπως ακριβώς τα θέλει η Άνοιξη.

SKARMOUTSOS-olive-poeriodiko

* Η Ελένη Ψυχούλη μας μαθαίνει τα μυστικά του αβγού και προτείνει τις
καλύτερες συνταγές του.

psyxouli-olivemagazinegr0

* Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει αγκινάρες, κουκιά και τουρλού στο φούρνο και
μας μαθαίνει τα μυστικά των αμπελόφυλλων για να φτιάξουμε λαχταριστά
ντολμαδάκια.

nikolaou-laxanika

* Ο Ανδρέας Λαγός τυλίγει ρολά και ρολάκια, αλμυρά και γλυκά να γλύφεις τα
δάχτυλά σου.

LAGOS

* Η Ιωάννα Σταμούλου μονομαχεί για το κέικ για τη γιορτή της μητέρας και …

monomaxies-olive

* Ο Ηλίας Μαμαλάκης σερβίρει φλογέρες μπριάμ, κοτόπουλο γεμιστό με
αρωματικά χόρτα και χαλβά σοκολατένιο με αχλάδια.

mamalakis-olive-periodiko

Ακόμα, συνταγές με τυριά, σοκολατένια γλυκά αλλά και light προτάσεις για
όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

SWEET-THING-periodiko

Πού αλλού; Μόνο στο Πρώτο Θέμα!!!

Μην το χάσετε!