Στο βιβλίο που έχουν γράψει από κοινού η Μαρία Στικούδη, η Ελένη Μαλούπα, η Διαμάντω Λάζαρη και ο Νίκος Κρίγκας, 15 αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά της ελληνικής γης γίνονται οι πρωταγωνιστές στην καθημερινή μας διατροφή και στο οικιακό μας περιβάλλον.
Εκτός από ιστορικές πληροφορίες και βασικά βιολογικά στοιχεία, θα βρείτε με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο τα συστατικά και τις ιδιότητες τους, ειδικές συστάσεις-προφυλάξεις και τη διατροφική τους χρήση. Κι ακόμα, 75 δημιουργικά συνταγές με συνοδευτικά ποτά, 52 μενού, 11 ροφήματα και 5 πρωτότυπα μείγματα φυτών για ευεργετικά ροφήματα.
Από τις Εκδόσεις Πατάκη