Το γνωστό Νεοϋορκέζικο εστιατόριο Dimes, που καθιέρωσε το ανάλαφρο και υγιεινό στυλ, σε ένα all day concept στο Μανχάταν, αποκτάει πλέον το δικό του βιβλίο μαγειρικής.
Το «Dimes Times: Emotional Eating», όπως είναι ο τίτλος του, είναι ένα βιβλίο που υπόσχεται να κάνεις τους αναγνώστες του δημιουργικούς με τα γεύματα τους. Με έντονα χρώματα, ωραία εικονογράφηση και εναλλακτικό στυλ, αποδεικνύει την ευελιξία στην κουζίνα.
Δημιουργοί του είναι οι Alissa Wagner και Sabrina De Sousa, που ξεκίνησαν μαζί το εστιατόριο Dimes το 2013, θέλοντας να φτιάξουν ένα χώρο που θα προσφέρει απλό και υγιεινό φαγητό, μέσα σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Το εστιατόριο τους έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλές, προσελκύοντας κόσμο από το χώρο της μόδας και της τέχνης. Πλέον, εκτός από το εστιατόριο, έχουν άλλα δύο καταστήματα -το Dimes Deli που εξυπηρετεί πελάτες take away και το Dimes Market που λειτουργεί ως αγορά για τρόφιμα, αλλά και βιβλία, κεραμικά και διακοσμητικά.
info
Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο ΕΔΩ.
Δείτε επίσης:
Νέο βιβλίο του Άντονι Μπουρντέν εκδίδεται 2 χρόνια μετά το θάνατο του
To μπεστ σέλερ «Στα Μαγειρεία των Αρχαίων» και στα αγγλικά