Το Public Café, στο πλαίσιο μιας θαυμάσιας γαστρονομικής πρωτοβουλίας, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τον μαγειρικό πλούτο όλης της Ελλάδας. Το εναρκτήριο λάκτισμα της γευστικής αυτής διαδρομής έδωσε η Τήνος τον Νοέμβριο με τη σκυτάλη να παίρνει τον Ιανουάριο η Σαντορίνη.
Οι επισκέπτες του cafe-εστιατορίου του τελευταίου ορόφου του πολυκαταστήματος Public στο Σύνταγμα, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα από το Selene Meze & Wine, το αδερφάκι της εμβληματικής Σελήνης, καθώς και προϊόντα της Ένωσης συνεταιρισμών Santo Wines. Στις 11 Ιανουαρίου το «παρών» θα δώσει και ο πυλώνας της θηραϊκής γαστρονομίας Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης της «Σελήνης» και του Selene Meze & Wine, που εδώ και 3 και πλέον δεκαετίες παρουσιάζει με μια δυνατή ομάδα ταλαντούχων μαγείρων τη δημιουργική, ώριμη και σύγχρονη εκδοχή της εγχώριας γαστρονομίας με διεθνείς αναφορές.