Οι αξιόλογες οινικές βραδιές ντυμένες με ξεχωριστές νότες και μοναδικής νοστιμιάς πιάτα, συνεχίζονται στο Menoo, με την επόμενη να πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Οι βραδιές απευθύνονται στους λάτρεις του καλού κρασιού και φαγητού και σκοπός της διοργάνωσής τους είναι η αναζήτηση του ιδανικού ταιριάσματος Κάθε βραδιά έχουν την τιμητική τους μια σειρά από εξαιρετικά κρασιά συνοδευόμενα από προσεγμένα πιάτα που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι τα κρασιά που προσφέρονται με κάθε μενού διατίθεται στο εστιατόριο για μία εβδομάδα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα προμηθευτούν με έκπτωση 15%. Οι βραδιές διοργανώνονται σε συνεργασία με την εταιρία Jeroboam και το γνωστό Sommelier Γιάννη Μακρή (Aiws), κάτι υποδηλώνει και το υψηλό επίπεδο της εκδήλωσης.

Το μενού της βραδιάς

Carpaccio
Carpaccio από φαγκρί σε χυμό εσπεριδοειδών με φρέσκο αχινό
Paired with: Basa Rueda DO 2017: Verdejo,Virura
Rueda, Compania De Vino Telmo Rodriguez

Caccio e pepe
Spaghettini caccio e pepe d’ Espelette
Paired with: «Chiaranda» Chardonnay 2015: Chardonnay
Sicilia DOC, Donnafugata

Tagliata black angus
Tagliata Black Angus flat iron steak, με «risotto» πατάτας και jus κρασιού
Paired with: Bodega Lanzaga Rioja DOCa 2013:Tempranillo,Graciano, Granacha
Rioja Alavesa, Compania De Vino Telmo Rodriguez

Talegio
Σαλάτα από κολοκύθι ζουλιέν, με ζεστό Talegio, αβοκάντο και γλυκό κολοκύθι
Paired with: Bodega Lanzaga Rioja DOCa 2013: Tempranillo, Graciano, Granacha
Rioja Alavesa, Compania De Vino Telmo Rodriguez

Επιδόρπιο
Mousse αμυγδάλου με τόνκα & φρέσκες φράουλες
Paired with: Porto LBV(Lated Bottled Vintage)2014: Touriga Nacional, Touriga Franca Portugal, Quinta Do Pessegueiro

info
Κηφισίας 310, Κηφισιά. Για κρατήσεις: 210 6252214, 210 6208797, 6485113799. Τιμή κατ’ άτομο : €60,00 (Περιλαμβάνει πέντε ποτήρια κρασί των 75ml και το menu πέντε πιάτων