Να πιούμε Mαλαγουζιά ή Mοσχοφίλερο, τι είναι το Γουστολίδι, ρομπόλα είχαμε δοκιμάσει ένα καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, το Ξινόμαυρο το ακούμε συχνά τώρα τελευταία, στη Σαντορίνη δοκιμάσαμε Ασύρτικο μαζί με τα θαλασσινά και το Πάσχα ήπιαμε Αγιωργίτικο…

Μαύρο Μεσενικόλα, Παμίτι, Μαυροκουντούρα, Αυγουστιάτης, Βλάχικο, Κοτσιφάλι, Μαυροτράγανο, Μανδηλαριά, Τινακτόρωγο, Σκλάβα, Κυδωνίτσα, Κατσανό, Βιδιανό, Πλυτό, Βηλάνα, Σαββατιανό, Ροδίτης, Σιδερίτης, Ντεμπίνα, Δαφνί και πολλές άλλες ελληνικές γηγενείς ποικιλίες αμπέλου που δεν τις έχουμε δοκιμάσει και δεν τις γνωρίζουμε.

Κάθε Τρίτη στο Vein Cheese & Wine bar ταξιδεύουμε Ελλάδα, δοκιμάζουμε και μαθαίνουμε τις γηγενείς ποικιλίες της χώρας μας. Μυστηριώδη κρασιά που θα μας χαρίσουν νέες συγκινήσεις και θα μας ταξιδέψουν σε νέες εμπειρίες και ανακαλύψεις.

Αυτή την Τρίτη, 19 Μαΐου, γεμίζουμε τα ποτήρια μας με Ρομπόλα από το κτήμα Gentilini στην Κεφαλονιά και Γουστολίδι από το κτήμα Γράμψα στην Ζάκυνθο.

Κάθε ποτήρι συνοδεύεται με μπρουσκέτες και κάθε φιάλη για 2 άτομα συνοδεύεται με ποικιλία τυριών αλλαντικών.

info
Vein cheese & wine bar, Μάρκου Μπότσαρη 3, Γλυφάδα, τηλ. 215 5159777.