Ένα πρωτότυπο «debate» ανάμεσα σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης πραγματοποιείται στις 3 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή της Ελένης Ψυχούλη και του Βασίλη Καλίδη στην παρουσίαση και το συντονισμό.

2nd-gastronomy-congress-poster

Η εκδήλωση φιλοξενείται στην Γ’ αποθήκη του Λιμένα Θεσσαλονίκης και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 2ου συνεδρίου γαστρονομίας που διοργανώνεται από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παρουσιάσεις με επιλεγμένα street food και σύγχρονες γαστρονομικές προτάσεις, συνοδευτικά ποτά κ.ά τα οποία όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν. Το συνέδριο απευθύνεται σε σπουδαστές επισιτιστικών τμημάτων, φοιτητές, food bloggers και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης αλλά και στο ευρύ κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προϋπόθεση την online δήλωση συμμετοχής.

info
3 Μαΐου, Αποθήκη Γ’ Λιμένας Θεσσαλονίκης
http://www.delta-iek.gr/