Την Κυριακή 2 Απριλίου ο ταλαντούχος σεφ Άγγελος Μπακόπουλος φιλοξενείται στην κουζίνα του Γιώργου Γεράρδου όπου θα ετοιμάσει ένα ξεχωριστό μενού 5 πιάτων.

Τα πιάτα που θα παρουσιάσει ο executive chef του «Doryssa Seaside Resort», ιστορικού ξενοδοχείου του νησιού του Πυθαγόρα, έχουν κατά βάση ελληνικό χαρακτήρα ενώ η συνολική ταυτότητα του μενού βασίζεται στο μοτίβο της δημιουργικής παρουσίασης πιάτων μαγειρεμένων με μοντέρνες τεχνικές. Ξεκινώντας, ο σεφ δίνει μια αντιπροσωπευτική γεύση Ελλάδας με ένα καλωσόρισμα με ταραμά, τυρί Σαν Μιχάλη, αβγά ρέγγας, πιτάκι και μανιτάρια του δάσους. Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει η κακαβιά που σερβίρεται ως πρώτο πιάτο ενώ ως δεύτερο πιάτο ακολουθούν χτένια με αγγινάρα, καφέ και μοσχολέμονο. Το χοιρινό με σιτάρι, χουρμά, καρότο, τρούφα και yuzu είναι η επιλογή του σεφ για κυρίως ενώ τον επίλογο γράφει ένα ρυζόγαλο με κουραμπιέ και μάνγκο πασπαλισμένο με κανέλα.

info
Πλατεία Αγίου Δημητρίου 17, Κηφισιά, τηλ. 211 4087758