Στις 10 Μαρτίου, ο Kamel Saci, ένας από τους κορυφαίους αρτοποιούς στον κόσμο, έρχεται στο Fuga καλεσμένος του chef patron Δημήτρη Κατριβέση για το δεύτερο Jam Session στην Κουζίνα, φέρνοντας αέρα νεοϋορκέζικου brunch στην Αθήνα.

Οι καλεσμένοι, πίνοντας Nitro cold brew coffee, καφέ που προετοιμάζεται με ειδική διαδικασία και σερβίρεται με υγρό άζωτο, θα δοκιμάσουν γεύσεις όπως κέικ με ελληνικό ελαιόλαδο, curry avocado toast με επτάσπορο ψωμί, pain de mie croque madame, κρουασάν διπλής σοκολάτας, cheesecake στον ατμό, ψωμί σοκολάτας, μαρμελάδα γάλακτος κ.ά. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του brunch ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης θα μοιράσει δόσεις γαστρονομικών εκπλήξεων στους καλεσμένους του παρουσιάζοντας για πρώτη φορά μια μαρμελάδα από μοσχαρίσια ουρά (!) Όσα έχουν μέχρι στιγμής λοιπόν ανακοινωθεί προϊδεάζουν για μια διαφορετική από την πρώτη με τον Akrame Benallal, αλλά εξίσου δυνατή εκδήλωση.

Διάσημος για τα ψωμιά του, για τα οποία ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, ο Kame Sacil θα βρεθεί στο Fuga για μία μόνο ημέρα, φέρνοντας μαζί του εμπειρίες και αναμνήσεις γεύσεων που έχει συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του. Έχει γίνει γνωστός από τα διάφορα projects και σημαντικές συνεργασίες σε Ρωσία, Μεξικό, Κολομβία, Βραζιλία Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής του τζούντο, με συμμετοχή σε παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά ένας τραυματισμός τον έβγαλε εκτός προπονήσεων και αγώνων. Το «ωραίο λάθος» αυτό, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, τον οδήγησε για βιοποριστικούς λόγους σε ένα τοπικό αρτοποιείο το οποίο ήταν και ο λόγος που τον ώθησε τελικά στην επαγγελματική ενασχόλησή του με το χώρο.

info
Κόστος μενού: 38 ευρώ το άτομο
Seating: 12:00-15:00 & 15:00-18:00
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Fuga: Τηλ. 210 7242979 & email info@fugarestaurant.gr
Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία) www.fugarestaurant.gr