Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, σεφ και ιδιοκτήτης του κομψού κερκυραϊκού εστιατορίου, διοργανώνει την 6η σειρά γαστρονομικών δείπνων όπου φιλοξενεί εκλεκτούς προσκεκλημένους συναδέλφους του για να μοιραστούν με τους επισκέπτες του εστιατορίου τη χαρά της μαγειρικής.
Η ιδέα έχει θέμα την σύγχρονη κερκυραϊκή γαστρονομία, τις εποχές, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της. Στην κουζίνα του Pomo d’ Oro λοιπόν, στο πλαίσιο των γαστρονομικών αυτών εκδηλώσεων, φιλοξενούνται Κερκυραίοι που ξετυλίγουν το ταλέντο τους εκτός νησιού. Καλεσμένος του οικοδεσπότη σεφ στις 17 Ιουλίου είναι ο βραβευμένος από έγκριτους ελληνικούς γαστρονομικούς θεσμούς Μίλτος Αρμένης που σε συνεργασία με την ομάδα του εστιατορίου συνέθεσαν ένα μενού έξι σταδίων εμπνευσμένο από τη σύγχρονη κερκυραϊκή κουζίνα.
info
Πλατεία Σκαραμαγκά 11, Κέρκυρα, Tηλ.: 26610 28680. Συμμετοχή 40 ευρώ/άτομο.
Δείτε επίσης
Η «Κερκυραϊκή Κουζίνα» της Βασιλικής Καρούνου