Τα premium meat & delicatessen Carnicero σε Κηφισιά και Ψυχικό εγκαινίασαν μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον σεφ Ηλία Σκουλά για την δημιουργία μιας σειράς εδεσμάτων.

Στα περίπου 2.5 χρόνια λειτουργίας του, το εν λόγω κρεοπωλείο – deli έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και δίκαια, δεδομένου ότι πρόκειται για μια πρόταση που απευθύνεται σε καλοφαγάδες και αυτό είναι εμφανές από το προφίλ του καταστήματος, τις premium προτάσεις και το πλήρες καταρτισμένο δυναμικό του. Το επισκεφθήκαμε ξανά πρόσφατα με αφορμή την ανακοίνωση της νέας τους συνεργασίας με τον ανατρεπτικό σεφ Ηλία Σκουλά.

Η γευστική ίντριγκα μιας τέτοιας συνεργασίας θεωρείται δεδομένη γιατί ο πληθωρικός χαρακτήρας της γαστρονομικής γραφής του σεφ είναι από τα σήματα κατατεθέντα κάθε νέου project που επιμελείται και η πρώτη γεύση των δημιουργιών που «υπογράφει» επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας. Προτείνουμε να δοκιμάστε τα ζουμερά χειροποίητα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, foie gras και μανταρίνι Χίου, που είναι πραγματικά το κάτι άλλο, το φρεσκοκομμένο tartare από μοσχαρίσιο φιλέτο Charolais με σάλτσα σαμπάνιας που προσφέρεται σε βάζο και το μπιφτέκι της γαλλικής εξοχής με τρούφα και μουστάρδα Dijon για να ξεκινήσετε από τα βασικά. Σύντομα στις προθήκες με τις ποπιέτες, τα κλέφτικα, τα πληθωρικά σουβλάκια με εξαιρετικές μαρινάδες και τα premium κρέατα, θα φιγουράρουν και άλλα προϊόντα που θα δημιουργήσει ο σεφ τα οποία θα τα βρίσκει κανείς αποκλειστικά και μόνο στα σημεία πώλησης των premium meat & delikatessen Carnicero.

info
Δημητρίου Βασιλείου 18, Ν.Ψυχικό – 15451, τηλ.: 2106770050, 6945777769
Λεωφ. Κηφισίας 322, Κηφισιά – 14563, τηλ.: 2108015100
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-20:00

Σημείο πώλησης:
Εστιατόριο Magna Grecia, Σόλωνος 9, Αθήνα, Yoleni’s Greek Gastronomy Center – 1ος όροφος, τηλ.: 2122223629, Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-21.00, Σάββατο 9.00-20.00, Κυριακή 13.00-20.00

Δείτε επίσης
Magna Grecia: Η elegant πλευρά του Ηλία Σκουλά