Ο Πάρης Σιγάλας είναι από τους πρώτους παραγωγούς της Σαντορίνης που θέλησε να αναδείξει τον διαφορετικό χαρακτήρα του κάθε αμπελοτοπίου. Το υψόμετρο, η σύσταση εδάφους και ο προσανατολισμός του αμπελιού είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα ενός κρασιού.
Έτσι ο Πάρης Σιγάλας αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά κρασιών από 100% Ασύρτικο από 7 διαφορετικά αμπελοτόπια από 7 διαφορετικά χωριά της Σαντορίνης. Οι αμπελώνες βρίσκονται στα χωριά Πύργος, Φηρά, Βουρβούλος, Ακρωτήρι, Μεγαλοχώρι, Οία, Ημεροβίγλι, και τα κρασιά κυκλοφορούν σε ένα ιδιαίτερο κουτί των «7» φιαλών.