Ετσι ονομάζονται τα δύο aperitivi που δοκιμάσαμε πρόσφατα στο Barreldier από τον Μαριο Μπάσο.
O Mάριο παλαιώνει τα δύο αυτά ποτά μέσα σε γυάλινο bonbon δοχείο για περίπου 40 με 50 μέρες. Το Dry Martini (ξηρό βερμούτ μαζί με τζιν και αχλάδι) έχει ένα ισορροπημένο αλκοολικό αποτέλεσμα με γλυκό χαρακτήρα που το κάνει πολύ απολαυστικό. Το Boulevardier, φτιαγμένο από Campari, δύο διαφορετικά bourbon ουίσκι, τρία βερμούτ και κυδώνι, έχει κι αυτό με τη σειρά του γλυκό χαρακτήρα με κυδωνάτο γευστικό προφίλ, απελευθερώνει όμως όλο τον στιβαρό και δυνατό χαρακτήρα του κλασικού ομώνυμου κοκτέιλ.
info
Βουλής 7, Σύνταγμα, τηλ. 210 3254711.