Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.
Κυριακή 6/11
Σήμερα τυλίγουμε χοιρινό στη λαδόκολλα μαζί με τυρί και μανιτάρια και το σερβίρουμε στο κυριακάτικο τραπέζι ζεστό και ζουμερό.
Θα το συνοδεύσουμε με γκρατέν πατάτας. Και μια ωραία σαλάτα. Θα κλείσουμε γλυκά με μήλα ψημένα σε γλυκό κρασί. Την έχουμε και σε βίντεο τη συνταγή…
Δευτέρα 7/11
Το ξέρετε το σουφικό της Ικαρίας; Είναι ένα τουρλού λαχανικών μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με κρασί και ντομάτα. Με καλό χωριάτικο ψωμί και φέτα είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας.
Τρίτη 8/11
Φαρφάλες ή φιογκάκια; Όπως κι αν σας αρέσει να τα λέτε, μαγειρεμένα με ντομάτα και κοτόπουλο είναι ένα υπέροχο πιάτο.
Τετάρτη 9/11
Φασόλια χάντρες σήμερα, μαγειρεμένα με πιπεριές που τους πάνε χάρμα. Θα τα αγοράσουμε κατεψυγμένα, οπότε δεν χρειάζονται μούλιασμα. Με καλό ψωμί, ελίτσες και φετούλα από δίπλα, ξέρετε εσείς… Α, βάλτε από νωρίς στο μούσκιο τον μπακαλιάρο για αύριο. Εκτός αν τον αγοράσετε κι αυτόν κατεψυγμένο.
Πέμπτη 10/11
Μπακαλιάρος ψητός με ντοματίνια σοτέ και σάλτσα από κατίκι Δομοκού. Ξέρετε πώς του πάνε τα χόρτα από δίπλα; Ιδιαίτερα το σταμναγκάθι αυτή την εποχή είναι υπέροχο.
Παρασκευή 11/11
Πικάντικο μπιφτέκι κοτόπουλου στη λαδόκολλα σήμερα, μια υπέροχη κι ιδιαίτερη συνταγή. Και πατάτες φούρνου σαν τηγανητές από δίπλα…
Σάββατο 12/11
Αμαρτωλό γι’ αυτό και πεντανόστιμο αυτό το σαγανάκι με τον καβουρμά και το αβγό. Ωστόσο γίνεται πολύ γρήγορα και τρώγεται δυστυχώς γρηγορότερα…