Ο εξαιρετικά δραστήριος Μιχάλης Νουρλόγλου, που αυτή την περίοδο έχει αναλάβει τη γευστική επιμέλεια και επίβλεψη 2 νέων εστιατoριακών concept, του Brutus Tavern και του Barollo, ανέλαβε και το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Γιώργου Μελισσάρη και του Τόμ Γκρούμπακ στο Κολωνάκι.
Το Bucks Burger, που ανοίγει εντός των επόμενων ημερών, στεγάζεται στο χώρο που φιλοξενούσε το Stick Bar και θα προσφέρει τα διάσημα smash burgers -είδος που για πρώτη φορά βλέπουμε στην Ελλάδα-, με μπιφτέκια από wagyu ή κοπές ξηρής ωρίμασης 30 ή 60 ημερών. Τα smash burgers φτιάχνονται με κιμά που ψήνεται σε πολύ καυτή πλάκα σε ελάχιστο χρόνο αφού πιεστούν για να γίνουν λεπτά -αλλά χυμώδη στο τέλος- με πρέσα. Τα ψωμιά θα είναι μαλακά ιαπωνικού τύπου αλλά και pretzel buns, όλα δικής τους παραγωγής, ενώ από την γκάμα των street food προτάσεων δεν λείπει και τηγανητό κοτόπουλο σε «ψωμί του τοστ». Διαφορετικός και ο τύπους του τυριού που επιλέγουν, ένα ξηροκαρπάτο red leicester. Περισσότερα θα σάς πούμε προσεχώς.
Δείτε επίσης
Ο Αθηναγόρας Κωστάκος στο The Clumsies
Las Bocas: Δημιουργικοί μεζέδες από τον Μίλτο Αρμένη στη Νέα Φιλαδέλφεια
Brilliant Βurger: Burgers δια χειρός Metayer στη Νέα Ερυθραία