Πριν από μερικά επεισόδια, οι φανατικοί λάτρεις του Μaster Chef είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια από τις πιο επικές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια! Φυσικά αναφερόμαστε στην απίστευτη γκρίνια του Χαράλαμπου προς τον Παντελή, με τον οποίο ήταν μαγειρικό ζευγάρι στο τεστ δημιουργικότητας.
Ανάμεσα στα τόσα που έλεγε, ο Κύπριος υποψήφιος Masterchef φώναζε στο συμπαίκτη του: «Κουλί τούτο; Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Ενκουλί;». Το βίντεο έγινε φυσικά viral και η φράση εν κουλί συνεχίζει να χρησιμοποιείται ως αστείο. O αδερφός του Παντελή, που είναι ζαχαροπλάστης στην Κάλυμνο, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα παγωτό Εν Κουλί! Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος εντόπισε το εν λόγω παγωτό και ανάρτησε σχετική φωτογραφία στο twitter:
Σατανάδες… #masterchefgr pic.twitter.com/N5GN7QHmJg
— Koutsopoulos Leo (@KoutsopoulosLeo) 6 Μαρτίου 2019
Τι γεύση έχει λοιπόν το εν κουλί; Μιλήσαμε με το ζαχαροπλαστείο, το οποίο και μάς αποκάλυψε πως είναι σορμπέ από μούρα και μύρτιλλα. Το ζαχαροπλαστείο Βούρος στην Κάλυμπνο δεν σταμάτησε όμως εκεί και ύστερα από την τεράστια δημοσιότητα που κέρδισε με το παγωτό Εν Κουλί, δημιούργησε και παγωτό Κρατς, προς τιμήν του φαβορί, Χρήστου. Όπως μάς είπαν οι ιδιοκτήτες, το Κρατς έχει γεύση μαστίχας Χίου με variegato καραμέλας γάλακτος και τραγανό μπακλαβά… για το απαραίτητο «κρατς!».
info
Βασιλικά, Κάλυμνος, τηλ. 22430 29503, www.facebook.com/vourospastries/