Η διαφήμιση της Μπρουκ Σιλντς για τον Calvin Klein είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές διαφημίσεις ρούχων παγκοσμίως. Παρά το γεγονός όμως ότι η φωτογράφιση είχε στόχο να προωθήσει τα τζιν του γνωστού οίκου, στην ουσία εκτίναξε την καριέρα της Μπρουκ, αφού όλοι εντυπωσιάστηκαν από τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

brooke4

Κανείς δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το σώμα της, αφού το πρόσωπό της τραβούσε πάντα όλο το ενδιαφέρον. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. “Απ’ όταν έγινα 50, το σώμα μου κεντρίζει όσο ποτέ άλλοτε το ενδιαφέρον”, είπε η ηθοποιός/ μοντέλο/ συγγραφέας σε πρόσφατη συνέντευξή της. Να λοιπόν τι κάνει για να παραμένει εντυπωσιακή και κυρίως υγιής στα 52 της.

brooke5

Δίνει αλλά και δέχεται κοπλιμέντα
“Αυτό, το οποίο προσπαθώ να κάνω, και βλέπω τώρα και τις φίλες μου να κάνουν, είναι να ‘γιορτάζω’ άλλους ανθρώπους”, λέει. Προσπαθεί δηλαδή να κάνει συχνά κοπλιμέντα σε γνωστούς και αγνώστους και να δέχεται εκείνα που της κάνουν οι άλλοι. Έτσι καταφέρνει να μοιράζει χαρά στους γύρω της αλλά και να αυξάνει τη δική της αυτοπεποίθηση.

brooke2

Δίνει προτεραιότητα στη γυμναστική
“Είναι εύκολο για εμένα να δικαιολογήσω να κάνω κάτι, όπως το να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να το κάνω προτεραιότητα”, λέει. Λατρεύει τις πιλάτες και τη γυμναστική με ποδήλατα SoulCycle, που την βοηθούν με τα προβλήματα που έχει με τη μέση της. “Θα πρέπει να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου να μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου”, τονίζει.

https://www.instagram.com/p/Bb68xASFDr5/

Έμαθε από τις κόρες της να αγαπά το σώμα της
Ποιος θα το περίμενε ότι δύο νεαρά κορίτσια, ένα στην προεφηβεία και ένα στην εφηβεία, θα μπορούσαν να έχουν τόσο σπουδαία επιρροή στον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της. “Και οι δύο πιστεύουν ότι δείχνουν πανέμορφες”, είπε σε συνέντευξή της. “Εγώ ποτέ δεν ‘γιόρτασα’ τον εαυτό μου ή το σώμα μου”. Το καλοκαίρι, η Μπρουκ φόρεσε ένα μαγιό, από αυτά που προτιμά συνήθως: εκείνα που καλύπτουν τα πάντα. Η Rowan, ωστόσο, η 14 χρονη κόρη της, τήν έπεισε πως τα συντηρητικά μαγιό κάνουν τα οπίσθιά της να δείχνουν μεγαλύτερα, με την κακή έννοια. “Είπε ‘Μαμά, παραδέξου το, έχεις τέλεια οπίσθια. Δεν ξέρω γιατί προσπαθείς να τα κρύψεις’”, είπε η Σιλντς. “Οπότε, έπρεπε να μάθω από αυτή”.

brook

Η διατροφή της είναι η επιτομή της ισορροπίας
Όταν λέει στον εαυτό της ότι δεν πρέπει να κάνει κάτι, όπως το να τρώει παγωτό, το κάνει γιατί πραγματικά το θέλει. “Πρόκειται για ένα είδος ψυχολογικής μάχης”, είπε. Έτσι, αντί αυτού, πίνει ένα ποτήρι κρασί και τρώει ένα κομμάτι μπρι, αλλά πάντα με μέτρο.