Το πρώτο μεγάλο γεγονός στο κόκκινο χαλί για το 2019 έλαβε χώρα χθες και κάπως έτσι οι Χρυσές Σφαίρες σηματοδότησαν την αρχή της εποχής των βραβείων. Οι κορυφαίοι τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ συγκεντρώθηκαν στο The Beverly Hilton για να γιορτάσουν τις επαγγελματικές τους επιτυχίες και φυσικά για να απολαύσουν μοναδικά εδέσματα. Το μενού ήταν πραγματικά το ίδιο εντυπωσιακό με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!
View this post on Instagram
Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν πάνω από 1.500 Moët & Chandon Impérial minis σαμπάνιες, 125 κούτες Moët & Chandon Grand Vintage 2008 και Moët Rosé Impérial magnums, αλλά και 500 κοκτέιλ για να μπορούν οι προσκεκλημένοι να κάνουν με άνεση ό,τι πρόποση ήθελαν. Το The Moët Belle, το κοκτέιλ της βραδιάς, δημιούργημα της ηθοποιού, Camilla Belle, αποτελείτο από σαμπάνια (φυσικά!), Cahaça, χυμό μάνγκο, σιρόπι τζίντζερ και χυμό λάιμ για την τέλεια τροπική γεύση.
Τη γλυκιά νότα της βραδιάς έδωσαν τα 28.000 Lindor τρουφάκια σοκολάτας γάλακτος, τα οποία και συνόδευαν το γεύμα των τριών πιάτων, που προετοίμασε ο executive chef Matthew Morgan και o executive pastry chef, Thomas Henzi.
Ως πρώτο πιάτο οι εκλεκτοί καλεσμένοι σερβιρίστηκαν μια σούπα από γλυκοπατάτα με άγριο σχοινόπρασο, πράσα και ψητούς κολοκυθόσπορους. Στη συνέχεια, ακολούθησε το κυρίως πιάτο, το οποίο αποτελείτο από λαβράκι, σερβιρισμένο με μαύρο ρύζι, λευκά και πράσινα σπαράγγια, καρότα και τραγανά φύλλα βοτάνων. Οι χορτοφάγοι της παρέας απόλαυσαν γεμιστή κολοκύθα με χούμους με πιπεριές, σέσκουλα, τραγανά ρεβίθια, κινόα, ξανθές σταφίδες και βλαστάρια ηλίανθου.
View this post on Instagram
Για επιδόρπιο, απόλαυσαν ένα κέικ Genoise με γεύση βανίλια και σοκολάτα, το οποίο στο κέντρο είχε γέμιση από τυρί κρέμα και φυστίκια Αιγίνης.