Η γκαρνταρόμπαρα, η δουλειά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι τα μόνο που αναγκάστηκε να απαρνηθεί η Μέγκαν Μαρκλ ύστερα από το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι. Το μεγαλύτερο πλήγμα για τη γνωστή foodie ήταν η απαγόρευση κατανάλωσης σκόρδου.
Τι και αν λατρεύει τη κλασική φιλιπινέζικη συνταγή για κοτόπουλο αντόπο με σκόρδο, η Δούκισσα του Σάσεξ δύσκολο να την ξαναφτιάξει ή να τη γευτεί, καθώς το σκόρδο είναι άκρως απαγορευτικό στο παλάτι. Σύμφωνα με τη The Sunday Express, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να απολαμβάνουν το superfood ειδικά όταν λείπουν σε επίσημα ταξίδια, προκειμένου να έχουν δροσερή αναπνοή όταν μιλούν με αρχηγούς κρατών ή πολίτες. Η Βασίλισσα όμως, σύμφωνα με τον βασιλικό σεφ, Ντάρεν ΜακΓκράντι, το έχει απαγορεύσει και στην κουζίνα του παλατιού. «Ποτέ δεν μπορούμε να σερβίρουμε κάτι με σκόρδο ή πολύ κρεμμύδι. Η Βασίλισσα δεν θα είχε ποτέ σκόρδο στο μενού», λέει.
Αυτό δεν είναι όμως το μόνο φαγητό που οι γαλαζοαίματοι απαγορεύεται να καταναλώσουν. Δες ΕΔΩ τα υπόλοιπα.