Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία από αυτές τις γυναίκες που όσα χρόνια και να περάσουν, συνεχίζει να δείχνει το ίδιο όμορφη και κομψή. Παρά τα 43 της χρόνια η λαμπερή ηθοποιός διατηρεί την νεανική της εμφάνιση. Ποια είναι τα μυστικά της;

View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Όπως αποκάλυψε, είναι τυχερή που ποτέ δεν βαριόταν να γυμναστεί. Τα τελευταία χρόνια κάνει pilates, για τις οποίες έχει πει χαρακτηριστικά πως «άλλαξαν το σώμα της». «Πάντα σημειώνω πόση γυμναστική κάνω. Εάν δεν γυμνάζομαι αρκετά, δεν τρώω πολύ. Είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου», λέει. «Όταν πάω για γυμναστική, τα παιδιά μου λένε ‘Πού πας;’. Τους λέω ότι πηγαίνω σε ένα μέρος για να βεβαιωθώ ότι η καρδιά μου θα λειτουργεί για πολύ πολύ καιρό!», εξηγεί.

View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Όσον αφορά τη διατροφή της, φροντίζει να είναι πάντα γεμάτη με φυτικές και συχνά ωμές τροφές, οι οποίες γεμίζουν τον οργανισμό της με πλούσια θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και μέταλλα. Πέρα από το ότι έχει αποκλείσει το κρέας από τη διατροφή της, αποφεύγει και το αλκοόλ. «Πίνω χυμούς και τρώω πράσινες σαλάτες και λαχανίδες κάθε μέρα. Όταν τρώω υγιεινά, κοιμάμαι αρκετά και δεν πίνω αλκοόλ, δείχνω πολύ πιο όμορφη. Τότε είμαι ο πιο χαρούμενος εαυτός μου, και αυτό φαίνεται», λέει.