Με ύψος 1.78 η Μάντι Μουρ δεν θεωρείτο ποτέ μικροκαμωμένη και θηλυκή, γεγονός που συχνά τής προκαλούσε ανασφάλεια. Με τα χρόνια όμως και χωρίς να κάνει υπερβολές, μπόρεσε να αγαπήσει το σώμα της. “Καθώς μεγαλώνω, μαθαίνω να αγαπώ τον εαυτό μου μέσω της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής. Προσπαθώ επίσης να έχω θετική σκέψη”, δήλωσε. Τι αλλαγές ακριβώς έκανε όμως η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, This is us;
Γυμνάζεται για μόλις 30′ την ημέρα
Μπορεί η γνωστή ηθοποιός να έχει δηλώσει ότι δεν ζυγίζεται, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν φροντίζει να διατηρεί το σώμα της σε μια καλή φυσική κατάσταση. Αποφεύγει τις υπερβολές και γυμνάζεται για μόνο μισή ώρα με τον αγαπημένο προπονητή των διασήμων, Jason Walsh. “Είναι απίστευτα έντονη γυμναστική. Όταν τελειώνεις, είσαι λουσμένος στον ιδρώτα”, είπε η Μουρ σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Θέτει στόχους
Ο καλύτερος τρόπος να μείνεις πιστός στην υπόσχεσή σου να πηγαίνεις συχνά στο γυμναστήριο ή να τρέφεσαι σωστά είναι να θέσεις ένα ξεκάθαρο στόχο. Πολλοί για παράδειγμα θέτουν ως στόχο να καταφέρουν να τρέξουν και να ολοκληρώσουν κάποιον μαραθώνιο. Όχι όμως και η ηθοποιός, η οποία, όπως λέει, μισεί το τρέξιμο. Αντίθετα, επιλέγει έναν πολύ πιο επικό στόχο: Να ανέβει το όρος Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας. “Έχω ήδη πει στον αρραβωνιαστικό μου, Τέιλορ, ότι ίσως ενσωματώσω το στόχο μου αυτό στο ταξίδι του μέλιτος”. Κουράγιο στο μέλλοντα σύζυγο, έχουμε να ευχηθούμε εμείς.
Αντιμετωπίζει το φαγητό ως καύσιμο και όχι ως επιβράβευση
Από τότε που ανακάλυψε ότι έχει αλλεργία στη γλουτένη, άρχισε να δίνει μεγαλύτερη σημασία στο φαγητό που μπαίνει στο πιάτο της. Αντί να στερείται όμως τα αγαπημένα της φαγητά, επιλέγει υγιεινές εναλλακτικές, που τη χορταίνουν, την ευχαριστούν και προπάντων τη γεμίζουν ενέργεια. “Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ λατρεύουμε τα σνακ”, αποκάλυψε. Αντί να επιλέγουν πατατάκια, κράκερς, ζελεδάκια και άλλα ανθυγιεινά σνακ, φροντίζουν να έχουν πάντα στην κουζίνα τους ξηρούς καρπούς, μούρα και βραστά αβγά.
Το φαγητό στο οποίο έχει αδυναμία, είναι απίστευτα υγιεινό
“Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα σολομό”, είπε σε συνέντευξή της. Για την αγαπημένη της συνταγή, κόβει το ψάρι σε κομμάτια, προσθέτει μπαχαρικά και σχηματίζει με αυτά ρολάκια. Ύστερα τα κυλά σε θρυμματισμένα κάσιους πριν τα ψήνει στο τηγάνι. Και γκουρμέ και υγιεινό, δηλαδή!